Festa Major 2023

Quina festa major! Enguany el temps ens ha acompanyat durant tot el cap de setmana i hem pogut gaudir com mai dels actes programats. 

Divendres 4

La cantada d’havaneres el divendres a la nit va ser el tret de sortida d’aquesta festa major. Amb el grup Son de l’Havana i un bon rom cremat, fet per veïns voluntaris, vam passar un vespre a la fresca al pati de l’església. 

Més tard, a la Zona Esportiva, començaven els concerts dels grups El cigarrito de después i Kumbara, Maresme Roots Sound System va ambientar el final de la nit a toc de reagge. 

Dissabte 5

Dissabte al matí el pati de l’església es convertia en la zona de festa pels més petits (i no tan petits) amb una gran festa de l’escuma. 

A mitja tarda la festa infantil es traslladava a la Zona Esportiva, on s’hi havien escampat una cinquantena de jocs de fusta gegants i s’hi va realitzar un espectacle de música en directe. 

A les 22h començava el concert de Festa Major amb l’Orquestra Venus sobre l’escenari. Després d’un petit descans iniciava el ball. 

Un cop acabada l’actuació de l’orquestra va ser el torn de Dani Galiot, que va cantar algunes cançons en acústic i, més tard, va fer de punxa discos. 

Diumenge 6

Diumenge al matí, ja amb mitja festa passada, arribava la missa a l’Ermita de Sant Roc i, tot seguit, el còctel de Festa Major. 

La tarda va anar a càrrec de l’Associació Grup Joventut Sant Roc i la festa d’inflables que va organitzar a la Zona Esportiva. 

Més tard, aquella mateixa pista es convertia en zona de ball per a saltar, cantar i ballar amb Centauro La Grupestra. 

Un cop acabat Centauro va ser DJ Pol qui va ambientar el final de la nit. 

Dilluns 7

Dilluns, últim dia de festa, començava amb el tobogan aquàtic situat al carrer Lluís Roura. Petits i grans van poder gaudir de l’atracció. 

A les 17.30h, i culminant una gran Festa Major, va arribar la tradicional tirada amb carrabina. A la competició hi va haver quatre categories, dues per infants i dues per adults.