Associacions i entitats

 • Associació Colla Ja Ho Farem

  L’associació Colla Ja Ho Farem és un grup format per persones de totes les edats. A tots els agrada gaudir de la festa del Carnaval, per aquest motiu es va crear aquesta fantàstica colla. Sobretot per riure, ballar… i participar en totes les rues que se’ls posin al davant, i per fer gaudir a la gent que els va a veure. Si voleu formar-ne part, només cal que ho digueu.

  President: Sr. Miquel Farrés Mauri

  Per contactar: collajahofarem@gmail.com

   

   

 • Associació Club Riu Clar Petanca Can Avellaneda

  L’Associació Club Riu Clar Can Avellaneda es dedica a organitzar activitats i tornejos de petanca a la urbanització Riuclar.

  President: Sr. Carmelo Díaz-Malaguilla

  Per contactar: diaz.malaguilla@hotmail.com

 • Associació Grup Juvenil Sant Roc

  El Grup Juvenil Sant Roc va ser creat l’any 1977 pel jovent del poble d’aquella època amb la voluntat de fer activitats pel municipi. Des de llavors, els joves d’abans i els que s’hi han anat afegint al llarg dels anys s’han encarregat de servir els sopars de Festa Major, rebuts cada any amb gran acollida pels vilatans de Massanes i dels pobles propers.
  Altres activitats que podem destacar del Grup Juvenil Sant Roc són la Castanyada popular i la Marxa de Sant Roc.

  Presidenta: Sra. Ester Bartrolí

  Per contactar: gjsantroc@gmail.com

 • Associació Juvenil Amics de Massanes

  L’any 1999 un grup de joves, del poble, van crear l’Associació Amics de Massanes. En aquests anys s’han fet diferents activitats com la baixada de carretons, el campionat de botifarra, jocs de cucanya, la xocolatada per La Marató, la ronda motera, la concentració de clàssics, la Marxa de Reis o els sopars de Festa Major.

  President: Sr. Ferran Durbau

  Per contactar: amicsdemassanes@gmail.com | 620 17 41 12 | 616 10 52 36

 • Associació Manualitats Can Avellaneda Riu Clar

  L’Associació Manualitats Can Avellaneda es dedica a organitzar tallers de manualitats a la urbanització Riuclar i a col·laborar a les diferents festivitats del poble.

  Presidenta: Sra. Araceli de la Torre

 • Associació Riu Clar Joven 

  L’Associació Riu Clar Joven es dedica als nens i nenes de la urbanització Riuclar. Al llarg de l’any preparen activitats pels infants, sobretot a l’estiu i també en dates assenyalades com el dia de Halloween, Nadal, Carnaval i Setmana Santa.

  Presidenta: Sra. Emilia Moreno Flores

  Per contactar: mimi.sergio83@gmail.com

 • Associació Propietarios de Riuclar de Massanes

  L’Associació de propietaris de Riuclar de Massanes és una associació sense ànim de lucre que es va crear per col·laborar amb l’Ajuntament de Massanes en les futures obres d’urbanització. També fomentar les activitats lúdic socials entre els veïns.

  President: Sr. Jesús Barrientos Muñoz

  Per contactar: asociacion.propietarios.riuclar@gmail.com

  Logotip Associació propietarios Riuclar