Segona trobada del procés participatiu

El divendres 11 de juny es va celebrar la segona trobada del procés participatiu. 

El protagonista d’aquesta va ser el local social del nucli. No només cal saber quin tipus d’activitats vol la gent sinó com volen que sigui aquest espai. És per això que durant una bona estona els participants van parlar entre ells i van desenvolupar les seves idees a partir de tres punts clau: el punt físic i la prosperitat, la dinamització de l’espai i la diversitat.

Aquestes són algunes de les conclusions a les que van arribar:

  • El local ha de servir de punt de trobada per tot el poble però hi ha d’haver activitats itinerants que se celebrin als barris i urbanitzacions.
  • Celebrar esdeveniments infantils, per joves, adults i gent gran però també esdeveniments que uneixin totes les franges d’edat. 
  • La comissió ciutadana s’ha de nodrir del que vol la gent, cal parlar i conéixer els interessos del poble.

Recordem que la comissió ciutadana està formada per totes aquelles persones que han anat participant a les trobades i que, posteriorment, han decidit formar-hi part d’una manera o d’una altra. Tots aquells massanencs i massanenques que voleu participar podeu enviar un correu a participaciociutadana@massanes.cat i venir a la propera trobada que es farà en unes setmanes.

Fer del local social un espai de trobada, transgeneracional, divers i dinàmic és el principi per fer de Massanes un poble que coopera, dialoga, es troba i que gaudeix.